ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΣΕΙΟ

ΙΑΣΕΙΟ Πρότυπο Πολυϊατρείο Θεσσαλονίκη

Ένα νέο πρότυπο ιδιωτικό πολυιατρείο, το ΙΑΣΕΙΟ, ξεκίνησε τη λειτουργία του
και έχει σαν στόχο την προσφορά υπηρεσιών υγείας κυρίως στους δημότες της Καλαμαριάς, Πυλαίας, Πανοράματος, Χορτιάτη και όχι μόνο.

Ένας άλλος επίσης σημαντικός στόχος του ΙΑΣΕΙΟΥ είναι η εκπαίδευση των συνδημοτών μας σε καίρια προβλήματα πρωτοβάθμιας υγείας με την οργάνωση ημερίδων, ειδικών διαλέξεων, προβολή video κλπ.

Το πολυιατρείο βρίσκεται στην οδό Τζ. Κέννεντυ 115Β, αμέσως μετά το Αμερικανικό Κολλέγιο, ανεβαίνοντας στο δρόμο του Πανοράματος αριστερά και διαθέτει ζηλευτές υποδομές μέσα σε ένα κτίριο υψηλών προδιαγραφών, το Πολιτιστικό Κέντρο «Γ. & Χ. ΚΡΑΣΣΑ».

Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι διαθέτει υπαίθριο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 100-120 αυτοκινήτων και έναν υπέροχο υπαίθριο κήπο – αναψυκτήριο για το καλοκαίρι ενώ για τους χειμερινούς μήνες λειτουργεί εντός του κτιρίου café bar, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ή το αναψυκτικό του ενώ περιμένει είτε για τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, είτε ένα φιλικό του πρόσωπο που θα εξετασθεί.

Το ΙΑΣΕΙΟ λειτουργεί καθημερινά με ραντεβού από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ. Για να κλείσετε το ραντεβού σας παρακαλώ τηλεφωνήστε από τις 08.00-20.00 στο τηλέφωνο 2310342380.

Στο ΙΑΣΕΙΟ λειτουργούν 12 τμήματα – ειδικότητες.

Το ΙΑΣΕΙΟ δεν είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, συμβεμβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ έχουμε όμως θέσει σαν στόχο, επειδή όλοι όσοι εργάζονται στο ΙΑΣΕΙΟ συνειδητοποιούν την κρισιμότητα των καιρών και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες μας, οι χρεώσεις μας να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικές για τους αρρώστους μας και πάντοτε με γνώμονα την κοινωνική αποστολή μας.

Ειδικά προγράμματα παροχών για παρακλινικές εξετάσεις θα αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα μας και παρακαλούμε όλους τους φίλους του ΙΑΣΕΙΟΥ να ενημερώνονται συχνά, είτε με άμεση επαφή με την γραμματεία του πολυιατρείου, είτε μέσω διαδικτύου.

Επίσης, μετά την πρώτη επίσκεψη στο ΙΑΣΕΙΟ και εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να εξετάζεσθε στα διάφορα τμήματα αυτού σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, η οποία και σας δίνει έκπτωση 10% σε όλες τις κλινικές και παρακλινικές εξετάσεις που εκτελούνται σ’ αυτό. Ζητήστε την από την γραμματεία του ΙΑΣΕΙΟΥ.